Ain’t no party like a DeFabrique Holding Party

Over personeelsfeesten gesproken…

Op 22 januari waren we met alle Nederlandse bedrijven op bezoek bij Wunderland Kalkar voor een onvergetelijke dag en avond. Met trots konden de collega’s uit Wunderland Kalkar hun locatie laten zien. We hebben met man en macht moeten zoeken naar Jan, gezellig samen gegeten en we hebben gefeest zoals alleen DeFabrique Holding dat kan. Wat hebben wij weer enorm genoten van alle vrolijke gezichten! Samen hebben we Wunderland Kalkar omarmt als onderdeel van de Holding op de manier waar wij zo goed in zijn: met muziek, een drankje en enorm veel gezelligheid.

Lachen naar het vogeltje 📸

Wil je nog even nagenieten? Gelukkig hebben we de foto’s nog! Je vindt ze hier: foto's. En wat ook heel tof is: er is een aftermovie gemaakt van ons bezoek. Die wil je uiteraard gezien hebben, dus bekijk hem hier: aftermovie.

Kijkje in de Utrechtse keuken

Jullie waren niet de enige die een feestelijk bezoek mochten brengen in januari. Een week later kwamen de collega’s uit Wunderland Kalkar een kijkje in de keuken nemen bij de Utrechtse bedrijven. Hier mochten we met trots laten zien waar wij zo ontzettend goed in zijn.

We begonnen de dag met een heerlijke lunch bij DUS en genoten van het Winter Wonder Werf-concept. Vervolgens stonden we versteld in het magazijn vol schatten van JAN Verhuur. Daarna daagden de collega’s elkaar uit bij alle activiteiten van de Kartfabrique, om vervolgens door te lopen naar DeFabrique voor een walking diner vol verrassingen. Van een adembenemende tissue act in de Copraloods tot de typische DeFabrique Holding afterparty in Silo 0: niks was te gek. Wist je dat we zelfs een letterlijk kijkje in de keuken hebben gegeven? We hebben op goed foute Duitse après-ski muziek de polonaise door Loods 4 gelopen!

Onze collega’s uit Wunderland Kalkar vonden het in ieder geval te gek, we spraken een paar collega's over hun ervaringen:

 “Het zijn gewoon super gave locaties hier. Het hoogtepunt? Dat was sowieso de Copraloods! De combinatie van licht, geluid en de act was gewoon fantastisch.”

Frank & Tim, Stagiaires Events

 “De sfeer, het eten en het personeel, eigenlijk alles aan onze avond hier in Utrecht was top. We hebben van alles gezien en kennis mogen maken met de locaties. We hebben het heel leuk gehad en we zijn ontzettend goed ontvangen!” 

Albina, Sales Medewerker

Video or it didn’t happen 🎥!

Tijdens dit bezoek hebben we laten zien waar de Utrechtse bedrijven zo ontzettend goed in zijn, een soort tentoonstelling van onze hoogtepunten. We snappen dat je nieuwsgierig bent hoe dit eruit ziet. Daarom delen we met gepaste trots ook de aftermovie van dit bezoek, deze bekijk je hier: aftermovie

Trots, dankbaarheid en positief vooruitblikken

Dat zijn de kernwoorden van deze bezoeken en dit bericht: trots, dankbaarheid en positief vooruitblikken. We hebben met trots laten zien wie wij zijn, waar we goed in zijn én waar we voor staan; namelijk het creëren van onvergetelijke herinneringen en unieke belevenissen. Ongeacht bij welke locatie je komt, dit voel je. Zonder al onze collega’s zouden we dit nooit kunnen bereiken, daarom zijn we enorm dankbaar. En we kijken uit naar een jaar met grote gebeurtenissen en nieuwe hoogtepunten.