Angstaanjagende gebeurtenissen in Kalkar… Durf jij het aan? 😰

Donkere, eindeloos lijkende gangen in een oude inactieve kerncentrale. Onverklaarbare geluiden in de verte. Gekrijs iets dichterbij. Voetstappen, felle lampen. En weer donker. Je hart klopt in je keel, maar dat laat je natuurlijk niet merken aan je collega’s. Je slikt je angst in en loopt door. Weer een gil. Meer donker. Durf jij te komen kijken bij de try-out, speciaal voor personeel, van Horror Nights Kalkar?

Herr Pluton en zijn briljante, maar discutabele plannen

Jarenlang deed de langzaam doorgedraaide wetenschapper Herr Pluton onderzoek naar kernenergie in Kalkar. Door iedereen uitgelachen en aan de kant geschoven, werd zijn dierbare onderzoek nu ook nog stopgezet. Hij verongelukte in de kerncentrale: iedereen dacht dat hij dood was. Nu is Herr Pluton terug en is hij woest. Tijd voor wraak.

Bij Horror Nights Kalkar jaagt Herr Pluton je de stuipen op het lijf. Een park vol gruwelijke attracties om jou een bloedstollende ervaring te geven. Van Haunted Houses met de spookachtige verhalen van Pluton tot krijsende en smekende slachtoffers in de Scare Zones: hopelijk kan jij nog slapen vanavond. 

Of doe je geen oog dicht in het Horror Hotel?

Een echte primeur in Europa: Horror Nights Kalkar wordt uitgebreid met een Horror Hotel. Na een avond bloedstollende spanning kun je veilig neerploffen op je bed in dit hotel. Of nouja… veilig? Dat weten we eigenlijk niet zo zeker. Het schijnt dat het Herr Pluton niet uitmaakt of het overdag of ‘s nachts is: de man is uit op wraak. Dus in het Horror Hotel ben je niet zeker van een rustige nacht. 

Durf jij het aan?

Voordat Horror Nights Kalkar de deuren opent voor reguliere bezoekers, gaan de deuren eenmaal open voor  alle gewaardeerde collega’s van DeFabrique Holding. Herr Pluton is namelijk op zoek naar het beste van het beste… En wij leveren die maar al te graag aan. 

Dus durf jij het aan om samen met jouw collega’s een bezoek te brengen aan drie Haunted Houses, twee Scarezones en andere attracties? Houd dan je mail in de gaten, want binnenkort maken we bekend wanneer je langs mag komen én hoe je je hiervoor aanmeldt.