DeFabrique Holding competitie is van start gegaan. Wie gaat er met de winst vandoor? 🏆

Inmiddels is het al ruim een maand geleden dat de regio Utrecht de spits afbeet met de Zomerfeesten 2023. Op 3 juli 2023 kwamen ruim 180 collega’s van alle Utrechtse bedrijven in hun mooiste nostalgische outfits bij elkaar. Dit begon met een gezellig hapje eten en bijkletsen, maar veranderde al snel in een genadeloze competitie. In dit artikel lees je hoe het er in Utrecht aan toe ging én lees je hoe Kalkar en Enschede zich opmaken om de competitie voort te zetten.

Een Rolling Stones-fan in hart en nieren, Pikachu en de Spice Girls: ze kwamen allemaal voorbij in Utrecht!

Verzin een personage, artiest of film/serie uit de jaren ‘80, ‘90 of ‘00’s en ze liepen rond bij Parque West en DeFabrique. Van Buurman en Buurman tot Mario en Luigi, alle bekende helden uit ieder hun jeugd waren vertegenwoordigd. Naar een thema verkleden kunnen de collega’s uit Utrecht dus zeker. 

Maar hoe zat het met de strijdlust hier? De collega’s uit Utrecht hadden de eer, maar ook zeker de lastige taak, om de lat hoog te leggen voor de Grote DeFabrique Holding Competitie. En dat hebben ze zeker gedaan! De meest recente ranglijst vind je hier: Ranglijst Zomerfeesten 2023.

Het startsein is gegeven, maar wie gaat er uiteindelijk met de winst vandoor?

De collega’s uit Kalkar en Enschede bereiden zich beiden voor op een fantastisch Zomerfeest. En dat worden ook twee onvergetelijke feesten! (geloof ons, wij hebben de draaiboeken gezien… 😉)

De eerstvolgenden die de competitie gaan voortzetten zullen de collega’s van Wunderland Kalkar zijn. Op vrijdag 1 september zullen zij hun best doen om bovenaan de ranglijst te komen. Daarna volgen de collega’s van Vliegveld Twenthe op dinsdag 12 september. Zij zullen een ongekend slotoffensief doen om tot de beste van DeFabrique Holding 2023 gekroond te kunnen worden. 

Wij kijken er enorm naar uit, hopelijk jullie ook. En onthoud: moge de beste winnen!