Een kijkje in het verleden én de toekomst: dit wordt het Zomerfeest 2023

De uitnodiging heb je al in the pocket. We hoorden al wild geroezemoes erover: oh my god, weet je nog dit? En oooooh, ken je nog dat? Want jullie herkenden het meteen: de nostalgie. Laat dan nou exact het thema zijn van het Zomerfeest 2023. In deze nieuwsbrief geven we nog een tipje van de sluier over dit feest.

Nostalgie: universeel en verbindend

The Beatles, K3, Backstreet Boys of toch Hakkûhbar, wat hebben deze artiesten met elkaar gemeen? Juist: allemaal artiesten uit een legendarische tijd, namelijk jouw jeugd! Op gebied van muziekstijl kunnen deze artiesten niet verder uit elkaar liggen. Maar ongeacht welke smaak jij had (of hebt), maakt dit helemaal niet uit. Iedereen heeft eigen herinneringen aan verschillende dingen uit het verleden. En dat is het mooie aan nostalgie: het is universeel en verbindend!

Verbinding door spannende competitie

Dat is ook waar dit Zomerfeest voor staat: verbinding. Geografisch gezien zullen we niet allemaal op één plek te vinden zijn deze zomer, want elke regio viert op een geschikt moment zijn eigen Zomerfeest. Dit houdt ons niet tegen om alle bedrijven op een andere manier bij elkaar te brengen. En wat werkt daar nou beter voor dan elkaar inmaken tijdens een spannende competitie?

Traditioneel gezien is het Zomerfeest een moment om bij elkaar te komen en elkaar te leren kennen. En vooral een moment om samen te werken tijdens een activiteit, competitie of andere uitdaging. En dit jaar introduceren we iets nieuws: een DeFabrique Holding competitie! Word jij dit jaar de beste van DeFabrique Holding? Sta jij, nadat alle feesten geweest zijn, bovenaan de ranglijst? Wie weet wat je te wachten staat… Dat hoor je later 🤫.

Deze ranglijst vind je alvast hier: ranglijst Zomerfeest 2023.