In mei leggen alle vogeltjes een ei… in Parque West! Ben jij erbij?

Ja, je leest het goed: de klimtoren van Parque West is bijna af! De daken zitten erop, er wordt nog altijd hard gewerkt en de vogeltjes fluiten de mooie opening tegemoet. En we werken toe naar een echte personeels opening! Laten we je even bijpraten.

Pannenbier

De vlag van Parque West wappert fier langs de A2, want de bouwvorderingen zijn met vlag en wimpel geslaagd. Vorige maand vierden we pannenbier, omdat letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van het klimpark werd bevestigd: de daken! Allart dronk deze zonnige dag een koud (alcoholvrij 😉) biertje met de bouwers van Funcha! om dit 25 meter hoogtepunt te vieren. De daken zijn dan ook gelijk een begin van het verwachtingsvolle “einde”: de voltooiing van de bouw van de klimtoren.

Het volgende hoogtepunt loert al om de hoek

Met het einde van de bouw in zicht kunnen we toewerken naar het volgende hoogtepunt: de start van de ticketverkoop voor Parque West. Maar er moet nog veel gebeuren, dus een definitieve datum voor de start van de ticketverkoop is er nog niet. Omdat we het belangrijk vinden dat jullie dit nieuws als eerste horen, delen we dit alvast met jullie: we hopen in week 17 de ticketverkoop te kunnen starten.

En we zitten niet stil…

Want we zijn begonnen met het heien voor de tweede activiteit. Terwijl we nog druk bezig zijn met de klimtoren die deze zomer wordt geopend, beginnen we met de uitbreiding van ons leisure-aanbod. Wat de nieuwe activiteit is, houden we nog eventjes geheim. Maar dat het iets heel vets wordt, kunnen we wel verklappen!

Personeelsopening

Binnenkort is het dus écht zover: de opening van het grootste klimpark van Nederland, Parque West! Achter de schermen wordt er hard en enthousiast toegewerkt naar dit moment. Maar voordat het Parque opengaat voor het grote publiek, willen we jullie eerst een kijkje laten nemen. Want collega’s zijn natuurlijk het allerbelangrijkste. De uitnodiging voor deze unieke belevenis kunnen jullie dan ook binnenkort verwachten! 

Ondertussen op de hoogte worden gehouden? Schrijf je hier direct in voor de nieuwsbrief of volg Parque West via:

Instagram

Facebook

LinkedIn