NL Doet en DeFabrique Holding Doet! Doe jij ook?

Even een kleine herinnering

Weet je nog? Vorig jaar augustus lagen meer dan 25 collega’s in het water om hun steentje bij te dragen aan Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. Samen hebben we ons ingezet voor een initiatief dat wij graag een warm hart toedragen. Helaas is Swim to Fight Cancer enkel eens in de twee jaar. Daarom hebben we besloten om dit jaar mee te doen aan NL Doet 🧡!

Vorige week vertelden hebben we jullie al een mailtje gestuurd over NL Doet. NL Doet is een vrijwilligerscampagne van het Oranje Fonds en activeert mensen en organisaties om meer vrijwilligerswerk in de omgeving te doen en faciliteert hiervoor twee dagen in het jaar om makkelijk en vrijblijvend vrijwilligerswerk te proberen en uit te voeren. 

Blijvende herinneringen creëren én delen

Dit initiatief past ontzettend goed bij DeFabrique Holding, want naast het feit dat we dag in, dag uit zijn we op alle locaties van DeFabrique Holding bezig met fantastische belevingen neerzetten en blijvende herinneringen creëren, zijn we ook bezig met ons sociale karakter. Dit doen wij bijvoorbeeld door zo veel mogelijk lokaal te ondernemen. Zo werken we langdurig samen met lokale leveranciers bij al onze locaties en werken we samen met ondernemers met een goed verhaal. NL Doet geeft DeFabrique Holding de kans om lokale initiatieven een hart onder de riem te steken.

Handjes uit de mouwen 💪

Naast de lokale aart van NL Doet, past ook het soort vrijwilligerswerk bij DeFabrique Holding. Het vergt namelijk een hands-on mentaliteit, een cliché die wij gebruiken om onze organisatie te omschrijven. Wat we daar mee bedoelen? We zijn aanpakkers. Niet vies van hard werken en elkaar helpen. En niet vies van… vieze handen! 

#JijDoetErToe, dus: wat doe jij op 10 of 11 maart?

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die graag hun handen uit de mouwen willen steken om lokaal impact te maken. 

In Utrecht hebben we gekozen om op zaterdag 11 maart 2023 tussen 09:00 uur en 16:00 uur de lokale kinderboerderij Otterspoor te helpen met een opknapbeurt. Wil jij gezellig samen met collega’s een middag helpen? Geef je dan op via het volgende formulier: Inschrijfformulier

Wil jij lokaal je steentje bijdragen bij Vliegveld Twenthe? Neem dan contact op met nicole@vliegveldtwenthe.nl

Voor verdere vragen kun je terecht bij marketing@defabriqueholding.nl