Van attractiepark naar themapark, een winters lichtfestival en een angstaanjagend horror-evenement… 😱

Er zijn nieuwe ontwikkelingen binnen Wunderland Kalkar! Niet alleen achter de schermen zijn we druk bezig met deze ontwikkelingen, ook in de media wordt onze naam al een aantal keer genoemd. Trots dat wij zijn op dit huiverige doch heuglijke nieuws, delen we dit ook graag persoonlijk met jou.

Grootse ontwikkelingen bij Wunderland Kalkar

We gaan het attractiepark ontwikkelen naar een themapark. Aan de hand van een masterplan zal er een storyline worden ontwikkeld die in het gehele park zichtbaar zal worden. Een aantal attracties zal plaatsmaken voor nieuwe attracties om de bezoekers te kunnen gaan onderdompelen in een gehele thema-beleving. De eerste veranderingen zullen vanaf april 2024 zichtbaar worden.

Om de bezoekers ook in de wintermaanden te verbazen, wordt er een lichtfestival ontwikkeld zoals we dat al eerder deden bij Vliegveld Twenthe. Met prachtige lichtobjecten en een thema-rondleiding kunnen de bezoekers zich straks uren vermaken in de gezellige sferen van Wunderland Kalkar. 

Angstaanjagend horror-evenement

Naast het familie Halloween-evenement dat jaarlijks plaatsvindt, organiseren we vanaf dit jaar een horror-festival voor (jong)volwassen bezoekers. Horror Nights Kalkar zal de bezoekers ‘s avonds het stuipen op het lijf gaan jagen. En wat leent zich daar beter voor dan de ruimtes binnen de oude kerncentrale? 

Op het ongeluksgetal van april (dat was eergister, 13 april!) hielden we een sensationele persconferentie over de nieuwe weg die Wunderland Kalkar inslaat en het nieuwe event: Horror Nights Kalkar. Voor deze persconferentie waren horror-fanaten, pretparkliefhebbers en (inter)nationale media uitgenodigd. Helaas was er ook een onwelkome gast aanwezig… Herr Pluton, de oud professor van de kerncentrale was het zat dat zijn verhaal verteld werd door anderen en besloot het heft in eigen handen te nemen. Hier bekijk je dat angstaanjagende resultaat: found footage.

Kom je langs? Als je durft…

De ticketverkoop voor Horror Nights Kalkar is op 13 april gelijk van start gegaan! Dus wil je langskomen? Dan ben je van harte welkom in oktober. De tickets zijn verkrijgbaar via: Horror Nights Kalkar.

Wil je verder op de hoogte gehouden worden van Horror Nights Kalkar? Dat kan via:

Instagram

Facebook

TikTok