Van een eigen hotel in Thailand naar Business Unit Manager van de Kartfabrique. Wij vroegen ons af: hoe kom je daar terecht?

Daarom belden wij Harm te Wierik op om deze vraag te stellen. Harm staat aan het begin van een nieuw avontuur: hij begint op dinsdag 11 april 2023 als Business Unit Manager van de Kartfabrique. Spoiler alert: het is niet het eerste ondernemerschap avontuur dat Harm met beide handen gaat aangrijpen. Benieuwd naar wie Harm is? Lees dan snel mee. 

Van Amersfoort, naar Thailand en weer terug

Geboren in Amersfoort, maar ondertussen heel het land wel gezien. Overal in het land heeft Harm verschillende horeca functies bekleed, van F&B Manager (Food en Beverages) tot party catering.

In 2011 was Harm op bezoek in Thailand, het thuisland van zijn vrouw. Tijdens dit bezoek werden zij op slag verliefd op een prachtig hotel. Samen hebben zij besloten om met hun twee kinderen naar Thailand te verhuizen om het hotel te kopen. Zes jaar lang hebben Harm en zijn gezin met alle plezier gewoond, gewerkt en geleefd in Thailand. 

Naar aanleiding van de instabiele politiek in Thailand hebben zij besloten om in 2017 terug te verhuizen naar het pittoreske Amersfoort. Harm besloot het over een andere boeg te gooien en verschillende functies uit te proberen: van Accountmanager tot COO (Chief Operating Officer) van een industriële automatiseerder. Kortom: ondernemerschap zit bij Harm in het bloed en kansen gaat hij niet uit de weg.

Men haalt de man wel uit de horeca, maar de horeca niet uit de man

Zoals gezegd is Harm opgegroeid als echte horecaman. Het is daarom niet gek dat hij na zijn jaren als COO toch terug verlangde naar een echt horecabedrijf. Een bedrijf waar gastbeleving op nummer één staat.

En zo kwam Harm bij de Kartfabrique terecht. Een aantal jaren geleden is Harm al eens op bezoek geweest voor een fanatieke heat karten bij de Kartfabrique en de locatie en sfeer is altijd blijven hangen. Dus toen Harm de vacature voor Business Unit Manager van de Kartfabrique tegenkwam, wist hij het meteen: dit is mij op het lijf geschreven. 

Passie voor ondernemerschap, gastgerichtheid en de gezelligheid

Harm is al een aantal keer langs geweest bij de Kartfabrique en met enthousiasme vertelt hij ons dat hij niet kan wachten om aan de slag te gaan. Het allerbelangrijkste voor hem is investeren in gastbeleving. De gasten staan centraal bij de Kartfabrique en Harm wil ervoor zorgen dat ze van begin tot eind volledig in de watten gelegd worden. 

Maar bovenal kijkt Harm uit naar de samenwerking met het passievolle en vooral gezellige team van de Kartfabrique. Harm spreekt: “Het allerleukste vind ik om zo’n project samen aan te pakken. Ik kijk er daarom ook naar uit om het hele team en de Kartfabrique zelf goed te leren kennen. Waar ik voor wil gaan is er samen iets heel moois van maken!”

Oh, en geen zorgen: we hebben Harm al gewaarschuwd dat karten een verslavende hobby is. Zeker als het team van de Kartfabrique daar zo passievol over verteld 😉.