De eerste paal van Parque West is geslagen

Yes! Een update vanuit Parque West. Afgelopen vrijdag sloegen wij met drie generaties de eerste paal van Parque West de grond in. Een feestelijk moment, want de bouw is nu echt begonnen. De focus ligt allereerst op het klimpark.

BLIJVENDE HERINNERINGEN

Parque West is onderdeel van DeFabrique Holding. Hier hebben we als doel om unieke omgevingen te bieden waar jong en oud samenkomt en blijvende herinneringen maakt. Dit doen we op een duurzame manier, omdat we geloven dat dit de enige manier is om te ondernemen voor volgende generaties. Vanuit deze visie is het extra speciaal om met drie generaties de fundering te leggen voor een nieuw bedrijf. We gaan door met werken aan nieuwe herinneringen. Van generatie op generatie. En wat betreft Parque West: dit is pas het begin!

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Achter de schermen is DeFabrique Holding natuurlijk al langer bezig met de voorbereidingen voor Parque West. Nu de bouw is begonnen gaan we ook daadwerkelijk verschil zien op het terrein, dat is te gek! Op dit moment wordt er gewerkt aan de fundering van het klimpark. Alles met het doel om in de zomer van 2023 een nieuwe plek in Utrecht te openen waar het bruist van adrenaline, speelplezier en beleving. 

OP VOLLE TOEREN

Niet alleen buiten, maar ook binnen wordt er hard gewerkt aan het klimpark. In de bouwplaats van onze partner Funcha! ligt het vol materialen van Parque West. Van verschillende hindernissen tot de basis van de klimtoren: ze zijn volop aan het bouwen en ontwikkelen. Binnenkort geven we je een kijkje achter de schermen.