DeFabrique Holding breidt internationaal uit met overname Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is per 1 augustus 2022 overgenomen door DeFabrique Holding. Na ruim 25 jaar draagt Nederlandse ondernemer Hennie van der Most Wunderland Kalkar over aan DeFabrique Holding. In 1995 kocht van der Most de oude kerncentrale aan en ontwikkelde het 55 hectare grote terrein tot een populair hotel-, business- en leisurecomplex. Met 40 attracties, 9000 m2 evenementenruimte, 20 vergaderzalen, 430 hotelkamers en 600.000 gasten per jaar is Wunderland Kalkar een toonaangevende locatie geworden.

Van der Most draagt Wunderland Kalkar met een gerust hart over aan DeFabrique Holding, welke zijn bedrijfsvoering inclusief het huidige personeelsbestand zal doorzetten en doorontwikkelen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de evenementen- en leisurewereld is DeFabrique Holding dé partij die Wunderland Kalkar verder kan brengen. 

DeFabrique Holding: “We zijn Hennie zeer dankbaar dat hij Wunderland Kalkar aan ons gegund heeft en dat hij de doorontwikkeling van de door hem zo geliefde locatie aan ons toevertrouwt. Een locatie met zo’n unieke historie en verhaal past als geen ander bij ons”