DeFabrique Holding opent nieuwe locatie: Parque West

In de zomer van 2023 opent DeFabrique Holding een nieuwe locatie: Parque West. Een avonturenpark in Utrecht Leidsche Rijn met verschillende activiteiten en horeca. De eerste activiteit die hier wordt geopend? Een klimpark!

DEFABRIQUE HOLDING BREIDT UIT

Eigenaar Allart van Eck: “Parque West is een uitbreiding op het leisure-aanbod van de Kartfabrique. Hier werken wij elke dag aan een omgeving waar jong en oud samenkomt en blijvende herinneringen maakt. We willen verrassen en het net even anders doen. We dromen groot en zo ontstond de wens voor een eerste buitenactiviteit. Dit groeide uit tot een nieuwe locatie: Parque West. Het avonturenpark ligt aan Het Lint, een bijzonder gebied waar natuur en sport op een organische manier samenkomen. Een perfecte match met de visie van Parque West.”

“Een nieuwe plek in Utrecht vol adrenaline, speelplezier en beleving”

VERZEKERD PLEZIER

Afgelopen vrijdag op 2 december 2022 is de bouw van Parque West officieel begonnen. De eerste activiteit die wordt geopend is een klimpark. Niet zomaar een klimpark, maar zelfs het grootste klimpark van Nederland. Dé plek om je de hele dag te vermaken. Klim over obstakels, zipline of maak een vrije val. Met meer dan 100 hindernissen op verschillende hoogtes en uiteenlopende routes is het voor iedereen mogelijk zijn grenzen te verleggen. In de toekomst zal Parque West uitbreiden met verschillende indoor- en outdooractiviteiten. Eén ding is zeker: voor een shot adrenaline, maar ook voor een ontspanning in een groene oase is Parque West de place to be.