Personeelsfeest DeFabrique Holding: Licht, camera, actie

Met een gouden loper uitgerold en een gala dresscode die glamour ademt, heeft het Winterfeest 2024 in DeFabrique Evenementenlocatie alle verwachtingen overtroffen. Alle medewerkers stonden in de schijnwerpers tijdens deze avond vol verrassingen, award uitreikingen en een bruisend eindfeest. Om waardering te uiten voor de onmisbare rol die zij spelen in het creëren van onvergetelijke herinneringen.

OVER HET PERSONEELSFEEST

Het winterfeest is een bedrijfsfeest voor en door DeFabrique Evenementenlocatie, DUS, Kartfabrique, Vliegveld Twenthe, Parque West, BRIQ Bookings & Jan Verhuur. Niet alleen uit Utrecht, maar ook uit Enschede kwamen collega’s om deel uit te maken aan deze avond. Via deze weg worden collega’s bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. 

Avond vol herinneringen

Tijdens het diner werden niet alleen de glazen geheven, maar ook de prestaties en inzet van het personeel geëerd met een reeks aan awards. Stuk voor stuk werden alle winnaars met trots bekend gemaakt, gevolgd door een enthousiast applaus van hun collega’s. Na deze culinaire verwennerij was het tijd om de avond voort te zetten. Iedereen werd verwelkomd door live muziek uit de pianobar terwijl ze langs een champagnetoren liepen. Met een glas bubbels in de hand, leidde de weg naar een volgende ruimte waar er een mogelijkheid was om foto's te maken en de mooie herinneringen van de avond vast te leggen.

Betoverend Winterfeest

Gasten kregen de kans om hun zangtalent te laten zien in een speciale karaoke-kar, terwijl anderen zich waagden aan spannende races in de Mario Kart kar. Het eindfeest barstte los met de muziek van een DJ, waardoor de sfeer naar een hoogtepunt werd gebracht. Om de herinneringen aan deze bijzondere avond vast te leggen, was er een photobooth beschikbaar waar je de perfecte souvenirs kon creëren met de prachtige outfits. Toen iedereen dacht dat de verrassingen voorbij waren, werden ze nog eens verwend met een onverwachte traktatie: een Frituur muur die de avond op smaakvolle wijze afsloot.

Ook werken bij DeFabrique Holding?